Дебютантката Ева Брезалиева остана доволна от представянето си на Световната купа

...
Дебютантката Ева Брезалиева остана доволна от представянето си на Световната купа
Коментари Харесай

Ева Брезалиева: Липсва ми още малко концентрация

Дебютантката Ева Брезалиева остана доволна от представянето си на Световната купа по художествена гимнастика. Тя донесе сребърен орден на България. 

" Със сигурност доста се радвах, че ще вземам участие на това съревнование. Малко бях обезпокоена, изключително първия ден, само че към този момент третия ден бях много по-спокойна. Липсва ми още малко централизация до края, само че всичко ще се получи с доста работа.  Да, аз съм доста прочувствена, само че доста ми хареса да играя пред родна аудитория и цялата зала да крещи моето име, въобще България и желая отново ", сподели тя. 

" Ние ще участваме на Световната купа в Баку, ще пропуснем Ташкент. Аз ще вземам участие идната седмица на съпътстващия шампионат към купата в София. Много се зарадвах, че съумях да си изиграя най-малко второто комбиниране през днешния ден, като не съумях първото. Много е хубаво да се качиш на стълбичката, изключително когато е на собствен терен ", съобщи Брезалиева.

Грацията също благодари на Калейн за поддръжката.

" Ами аз единствено мога да кажа благодаря на Боряна, че ми даде доста положителни препоръки за тази купа и доста си я обичаме ", приключи Брезалиева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР